Сина нардепа звинуватили в жорстоких знущаннях над першокласником

В одній з елітних і шкіл столиці вибухнув скандал. Учнів-старшокласників звинуватили в жорстоких знущаннях над першокласниками, яким по 6 років.
"Увага батькам! 27 квітня в гімназії "Консул" стався інцидент. В туалеті двоє старшокласників зірвали штани з першоклашки та змусили на камеру "помочитися". Зробили це шваброю", - написав в соцмережах Масі Найєм, брат журналіста та депутата Верховної Ради Мустафи Наєма.
Масі додав, що один з підлітків – син нардепа. Також, це не перший випадок, коли той знущається над дітьми. Раніше, старшокласники змушували першокласників курити "марихуану". І це теж знімали на відео.
"Керівництво намагається всі інциденти зам'яти. Вартість навчання у школі – 2 тис. грн. на місяць. Знаходиться школа, в якій навчається елита, в самому центрі міста", - уточнює чоловік.
"Знай" стало відомо, що мова йде про сина нардепа Олександра Онищенка.
"В мене дійсно син навчався в сьомому класі цієї школи. За шість років мені вперше зателефонувала директор школи, хоча раніше всі питання вирішували через дружину. Того, в чому звинуватили мого сина, не було. Хтось дуже хоче роздути цирк, бо вже і журналістів запросили. Мета кампанії – дискредитувати мене. До цього є багато охочих. Тому я просто забрав документи, зробив це вчора. Син живе з матір'ю, а вчитися відтепер він буде в іншій школі, де працюють його дідусь та бабуся. Вони вчителі", - сказав "Знай" Онищенко.
Директор школи Тетяна Мельник підтвердила нам, що документи вчора забрали. Але навідріз відмовилася коментувати скандал. "Нічого такого у нас не було. Причин для занепокоєння немає. Решту інформації надам тільки правоохоронним органам за письмовим зверненням", - сказала нам директор.
В столичному управлінні освіти про інцидент від нас почули вперше.А в інтернеті є багато відгуків про гімназію "Консул".
"Тут звичайна школа, але за великі гроші. А школу життя діти тут проходять ще починаючи з 1-го класу, коли бачать, що до дітей "сильних світу цього" вчителі в рот заглядають, а до дітей середнього класу ставлення "пофігістичне". В результаті всім однаково погано", - пишуть батьки.

Вибір читачів за тиждень

Відео