Лановецький голова хоче працювати чесно

Нові персоналії приступили до виконання обов’язків голів райдержадміністрацій у волинській частині Тернопілля. 3 травня голова облдержадміністрації Степан Барна представив новопризначених Сергія Сімчука у Кременці, Юрія Головатюка – у Шумську, а 4 травня в Ланівцях - Юліана Сіранта.

Тут до зали засідань районної ради порийшло багато людей - керівники і працівники різних галузей, підприємці, представники політичних організацій, громадськості, пенсіонери, аби побачити голову ОДА Степана Барну, який ще не відвідував Лановеччину, і почути програму дій нового керівника виконавчої гілки влади району.
    С.Барна визначив пріоритети в діяльності обласної влади, назвав проекти, що зможуть реалізувати ланівчани при підтримці області, подякував за активну волонтерську діяльність району, вручив подяку ОДА за особистий внесок у підтримку воїнів-учасників АТО С.Процюк, директору ПП «Топаз», і представив нового голову Лановецької РДА Юліана Івановича Сіранта.
    Ю.Сірант був лаконічним у програмному виступі: «Буду працювати чесно, справедливо, щоби кожен ланівчанин відчув, що Українська держава – це його держава. В основі діяльності – реалізація політики керівництва держави, боротьба з корупцією, покращення життя в районі».
Він закликав всіх присутніх об’єднатися і разом працювати на благо Лановеччини.
Побажання і підтримку у співпраці висловив новому керівникові в.о.голови районної ради В.Дяченко, представники громадськості. Вони також звернулися до голови ОДА С.Барни щодо належної підтримки Лановеччини у добрих справах.
Керівник області взяв участь у нараді із заступниками голови РДА і «силовиками». Разом голови ОДА і РДА навідалися у Малу Снігурівку, де проживає родина полеглого в зоні АТО воїна Василя Васильовича Борисевича, поклонилися його могилі.
Марія РОМАНЧУК.

Вибір читачів за тиждень

Відео