Ділові підсумки дня: 13 травня

Операторам заборонили змінювати тарифи без згоди абонентів, Абромавічус розповів про «больові точки» для бізнесу, дохід «Київстару» збільшився, НБУ розповів про причини інфляції, АМКУ взявся за «Газпром».

НКРЗІ заборонила змінювати тарифні плани без згоди абонентів

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, заборонила операторам змінювати тарифні плани при реєстрації абонентів без їхньої на те згоди.

Абромавічус нарахував 171 «больову точку» для бізнесу

Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус нарахував в Україні 171 «больову точку» для бізнесу.

Мова йде про адміністративні та регуляторні норми, які заважають системі ефективно працювати, залучати інвестиції та заробляти гроші.

Дохід «Київстару» зріс на 5%

Чистий дохід ПрАТ «Київстар» у січні-березні 2015 року збільшився на 5% порівняно з аналогічним періодом 2014 року і становить 3,1 млрд грн.

Нацбанк звинувачує в інфляції дорогий газ

Національний банк України пояснює прискорення споживчої інфляції у квітні до 14% до попереднього місяця і до 60,9% у річному вираженні підвищенням цін на природний газ для населення в 5,5 разу.

АМКУ почав розслідування щодо «Газпрому»

Антимонопольний комітет України розпочав розслідування за ознаками порушення українського законодавства про захист економічної конкуренції щодо ВАТ «Газпром», повідомив в.о. голови відомства Микола Бараш.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео