“Друзі” хабарника підпалили підвал мерії, щоб завадити міліції, – радник Авакова

Після затримання заступника мера Тернополя Володимира Камінського при отриманні хабара в розмірі 217 тисяч гривень його подільники організували загоряння в підвалі міської мерії.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник глави Міністерства внутрішніх справ, народний депутат Антон Геращенко.

“Сьогодні при отриманні хабара в розмірі 217 тисяч гривень був затриманий один із заступників мера Тернополя, який водночас був депутатом обласної ради. Його товариші вирішили перешкодити слідчим проводити слідчі дії по вилученню документів і творчо підійшли до питання — організували вогнище загоряння в підвалі міськвиконкому, сподіваючись, що після задимлення будівлі слідчі і оперативники злякаються і втечуть,” — написав Геращенко.

За його словами, часто трапляється, що чим вище ранг і посада затриманого хабарника, “тим більше він виявляється хворим і нещасним”.

“Товариші хабарники і корупціонери! Перестаньте робить з себе хворих при затриманні! Ведіть себе гідно і відповідайте за свої вчинки!” — додав нардеп.

 

 

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України спільно з співробітниками Міністерства внутрішніх справ України зловила на гарячому заступника Тернопільського міського голови.

Джерело: 24 Канал

Вибір читачів за тиждень

Відео