Тернопільську міськраду захопили озброєні люди в масках

Тернопільську міськраду заблокували озброєні люди в масках. Сталося це у вівторок, 19 травня, в обід.

Як повідомляють користувачі соцмереж, “на гарячому” на хабарі спіймали заступника міського голови Володимира Камінського.

“Міську раду Тернополя захопили озброєні автоматичною зброєю люди. Представляються працівниками головного управління УБОЗ. Ухвали на проведення слідчих дій уже годину часу відмовляються показати. Міська рада зачинена. Нікого не випускають і не впускають. Діяльність заблокована. Багато кабінетів зламані ломом”, – написав о 13:34 у “Фейсбуці” представник Асоціації міст України в Тернопільській області Ігор Гірчак.

У прес-службі обласної міліції від коментарів відмовляються. Як пояснив “Добі“  речник міліції Сергій Крета, інформація по тому, що зараз відбувається в міській раді, вже є, але поки коментарів не дають. Головний міліціонер Тернопільщини Олександр Богомол, каже, що за коментарями слід звертатись до Арсена Авакова, пише “Погляд“.

За даними з джерел “За Збручем”, правоохоронці приїхали з Києва, тож справа більш ніж серйозна. Принаймні, подібного в історії Тернополя ще не було.

Додамо також, що буквально вчора в ефірі телеканалу “1+1″ в програмі “Гроші” вийшов сюжет, в якому йшла мова про “бурхливу” діяльність свободівського мера. Зокрема, за інформацією телевізійників, за роки правління Сергія Надала на посаді міського голови було роздано 15 га землі, через що бюджет міста був спустошений  на 9 млн доларів.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео