Міський голова міг врятувати від ганьби себе і свого заступника, - Самооборона Майдану Тернопільщини.

Самооборона Майдану Тернопільщини ще раніше застерігала міського голову Сергія Надала від розгортання подібних подій, які трапилася вчора.

«Заступника мера Володимира Камінського правоохоронці затримали за хабар у вирішенні земельного питання, - йдеться в оприлюдненому зверненні активістів. - Громаді відомо, що  у  всіх будівельних питаннях, які є спірними і де люди висловлюють свій протест (зокрема, будівництво на залізничному вокзалі), участь брав і  заступник голови Володимир Камінський.

28 квітня під час сесії Тернопільської міської ради  громада провела пікет під стінами виконкому. Тоді самооборонівці та активісти ВО «Автомайдан» вимагали від мера звільнити його заступника Володимира Камінського та головного архітектора Василя Бесагу. Сергій Надал в черговий раз знехтував проханням громади, яка ж його і обирала, і на кадрові зміни категорично не погодився. Повертаючись до тої ситуації: якби мер послухав Самооборону Майдану Тернопільщини, зараз би Тернопіль не ганьбився на всю Україну.

Проте Володимир Камінський — не єдиний у своєму роді. У Тернопільській міській раді діє цілий «центр» заробляння грошей на незаконних виділеннях землі та будовах. Затримання заступника — це ниточка до розплутування клубка земельних оборудок і махінацій. А основні фігуранти ще не затриманні.

Самооборонівці сподіваються, що Сергій Віталійович дослухається до другого пункту вимог тернополян, а саме призупинити будівництво на залізничному вокзалі, допоки будуть іти суди.

За кожен вчинок доведеться відповідати, якщо не перед громадою, яка обирала, то перед Богом».

 

Вибір читачів за тиждень

Відео