Тернопільські газовики розім’ялися на спартакіаді

На центральному стадіоні Тернополя відбулась 30-а ювілейна спартакіада працівників газових господарств Тернопільської області та 11-та спартакіада серед дітей працівників галузі.

У цьогорічних змаганнях взяли участь 180 дорослих і 75 дітей. Газовики змагалися у таких видах спорту: легка атлетика (біг на короткі та довгі дистанції, естафетний біг 4х100 м), міні-футбол, гирьовий спорт, гра в шашки, настільний теніс, волейбол, армспорт, дартс, рухливі ігри.

Метою спартакіади є визначення найкращих спортсменів-аматорів серед працівників галузі та пропаганда здорового способу життя.

На урочистому відкритті спартакіади були присутні голова обласної державної адміністрації, заступник голови обласної ради, заступник міського голови, керівники всіх районних газових господарств Тернопільської області.

Тут відзначили не лише спортивні, але і трудові досягнення працівників галузі.

У «Тернопільгазі» велику увагу приділяють спорту завдяки керівнику об’єднання Олегу Караванському, який також взяв участь у змаганнях з дартсу.

«Ці змагання є ювілейними, - зазначив Олег Караванський. - За 30 років багато чого змінилося, і ми досягли величезного прориву не тільки в роботі газових господарств Тернопілля, а й у спорті. Колись у перших спартакіадах брали участь не більше 80 учасників, тоді як цьогоріч на стадіоні змагаються до 300 кращих з кращих. А взагалі, в організації конкурсу брали участь майже 1000 чоловік. Ми не стоїмо на місці. Я пишаюсь своїми працівниками та їхніми дітьми, адже відомо, що фізичний гарт і хороший настрій є запорукою хорошого результату праці».

Об’єднання «Тернопільгаз» є одним з лідерів спортивно-фізкультурного руху на Тернопільщині. Дитяча спартакіада, яку проводять працівники тернопільських газових господарств під гаслом «Майбутні олімпійці серед нас», не має аналогів в Україні, тому її планують вивести на всеукраїнський рівень.

Призерів дорослих змагань нагородили кубками, медалями і грамотами. Дітям, які приїхали з різних куточків Тернопілля, незалежно від отриманого місця також подарували футбольні і волейбольні м’ячі.

Найбільше нагород серед юних спортсменів отримали діти працівників Бережанського управління, а серед дорослих беззаперечними лідерами були працівники головного об’єднання «Тернопільгаз».

Юлія НІКІТІНА.

Фото автора.

Вибір читачів за тиждень

Відео