«Не випускайте мене доти, доки не сяде той, для кого я брав ті хабарі, інакше мені не жити», - Володимир Камінський

Затриманий 19 травня заступник тернопільського міського голови на волю не спішить – боїться, що не доживе до суду.

Як стало відомо сайту realno.te.ua із джерел в ГПУ, заступник Надала Володимир Камінський, якого 19 травня затримали із хабаром, досі перебуває під вартою. Наразі за станом здоров’я його перевели у СІЗО до Вінниці.

Джерела стверджують, що Камінському дійсно було запропоновано звільнення з-під варти під сміхотворну заставу у 100 тисяч гривень, оскільки він визнав свою вину по всіх епізодах, у яких йому висунуто звинувачення, та почав активно співпрацювати зі слідством. Уже сьогодні давати свідчення до Києва поїхав інший посадовець Тернопільської міськради – начальник «земельного» управління Віктор Кібляр. З понеділка столичні слідчі допитають ще ряд посадовців ТМР.

Володимир Камінський категорично відмовився від звільнення його з-під варти, оскільки після даних ним свідчень серйозно побоюється за своє життя. «Так і сказав: не випускайте мене доти, доки не сяде той, для кого я брав ті хабарі, інакше мені не жити», – повідомило джерело.

Нагадаємо, заступника міського голови Тернополя Володимира Камінського затримали у вівторок, 19 травня, столичні правоохоронці із хабаром у 135 тисяч гривень. Уже в четвер з’явилася ніким не підтверджена інформація, начебто його випустили під заставу всього у 100 тисяч гривень. Провадження у цій справі здійснює Генеральна прокуратура України. До затримання правоохоронці «вели» Камінського протягом щонайменше 6 місяців.

Фото - "Тернополяни"

 

Вибір читачів за тиждень

Відео