У Тернополі – брутальні крадіжки

Злодії не бояться випадкових свідків.

У Тернополі почастішали випадки незаконного заволодіння майном з салонів транспортних засобів.  

Лише за один день потерпіли двоє власників авто – із салонів зникли цінні речі. Так, з «Хюндай», яку господар залишив у дворі без нагляду, невідомі викрали відеореєстратор і навігатор вартістю понад тисячу гривень. А у власник «Рено Кенго» на стоянці біля торгового центру вкрали з салону планшет і особисті документи. Збитки – понад дві тисячі гривень.

- Злодії крадуть усе: автомагнітоли, ноутбуки, реєстратори, навігатори, іншу техніку, жіночі сумки, барсетки, документи, гроші, – каже заступник начальника міськвідділу внутрішніх справ Анатолій Стельмащук. – Лише декілька хвилин необхідно крадіям, щоб поцупити залишені в салоні речі. Власники залишають своє авто в людному місці у надії, що крадії не наважаться привселюдно залізти до салону, а, повернувшись за 5-10 хвилин, виявляють розбите скло чи пошкоджені замки дверцят в автомобілі і пропажу особистих речей.

Міліціонери радять не залишати у салонах цінні речі, особливо на видному місці. Злодій завжди помітить на сидінні безпечно залишений мобільний телефон, ноутбук або барсетку. Водіям також не варто забувати про те, що авто потрібно замикати, виходячи з нього навіть на декілька хвилин, нагадує СЗГ УМВС України у  Тернопільській області.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео