На благодійному ярмарку у Тернополі продали вживаних речей на понад 40 тисяч гривень

В обласному центрі відбувся «Гаражний розпродаж».

Потрібні і цікаві речі продавали у Тернополі вчора,  24 травня, на майдані Волі. На ярмарку були ляльки-мотанки, картини, рукодільні сувеніри, дитячі іграшки, проїзні квитки, а також гільзи від артилерійських снарядів, які розписували тернопільські художники, прапори, підписані бійцями, пускові пристрої використаних РПГ.

Був на ярмарку й ексклюзив - дизайнерські плаття Оксани Бачинської, ляльки-мотанки майстрині Алли Шушкевич, макет Кельнського собору, виготовлений Володимиром Крісою.

Найцінніші екземпляри організатори продавали під час аукціону. Варто додати, що найбільшою популярністю серед тернополян користувались українські прапори з підписами бійців АТО. Таких було декілька, від різних батальйонів. Отож, гості «Гаражного розпродажу» вступали у справжню боротьбу, аби отримати бажаний лот.

За день проведення благодійного ярмарку вдалося назбирати 43646 грн. і 100 доларів. Всі виручені кошти з  «Гаражного розпродажу» підуть на придбання автомобіля швидкої допомоги для АТО та на потреби бійців.

До слова, «Гаражний розпродаж»  – популярний за кордоном спосіб: для одних – продати речі, які лежать без діла, а для інших – знайти потрібне за вигідною ціно. Такий собі ярмарок з продажу вживаних речей. Меблі, техніку, художні вироби, туристичне спорядження, елементи інтер’єру, книги, кераміку, сувеніри, раритети, національний одяг, символіку та багато іншого – все це продають та купують під час «гаражних розпродажів». Крім того, такі розпродажі – цікаве місце для проведення часу, адже на прилавку може з’явитись щось зовсім несподіване.

Юлія НІКІТІНА.

Фото автора.

Вибір читачів за тиждень

Відео