Альма-матер, прощай: у Тернополі лунали останні дзвоники

Сьогодні тернопільські школярі прощаються з дитинством.

Цього року свято останнього дзвоника було патріотичним – синьо-жовті кульки, різнобарвні вишиванки, українська музика… Таким чином учні вкотре проявили свою любов до України.

Кожна школа організувала чудове свято. Крок у нове, доросле життя зробили й випускники ТНВК «Школа-ліцей №6 ім. Н. Яремчука». Для них це було свято зі сльозами на очах.

«Школа стала рідним куточком для кожного. Я надзвичайно щаслива, що навчалась тут. Мені важко повірити, що сьогодні востаннє сідаю за шкільну парту, - розповідає Вікторія Блавіцька, учениця 11-го філологічного класу. – За одинадцять навчальних років назбиралось чимало приємних моментів. Найбільше запам’яталось наше позашкільне життя: заходи, екскурсії, концерти. Ніколи не забуду «Форд Буаяр». Це гра, що проходить дише у нашій школі».

Востаннє за шкільні парти сядуть учні двох класів «Школи-ліцею №6», історичного та філологічного. Випускники зізнаються, що вже сьогодні морально починають готуватись до випускного вечора. Кажуть, що сукні, зачіски чи смокінги замовили вже давно. Зараз же головне - не розплакатись у найвідповідальніший момент.

Нагадаємо, що цьогоріч у Тернополі є 1318 випускників.  Це - на 130 менше, ніж минулого року.

178 випускників є претендентами на золоті медалі, 37- на срібні.

Наталя ЛУКІВ.

Фото автора. 

Вибір читачів за тиждень

Відео