О 19-й годині у "Березілі" відстоюватимуть честь

Турнір з вільного бою «Битва за честь» відбудеться у Тернополі сьогодні, 29 травня, у палаці культури «Березіль. Дійство розпочнеться о 19:00.

 

Найкращі фрі-файтисти вже вдруге битимуться за честь. Вперше турнір стартував у Тернополі у 2012-му році. Після трирічної перерви його знову відновили. Однак цьогоріч змагання пройдуть серед найсильніших українських фрі-файтерів.

Загалом протягом вечора на глядачів очікують 12 безкомпромісних боїв — 9 поєдинків у так званих «четвірках» та три одиночних поєдинки. Відтак, у так званих «четвірках» честь Тернополя захищатимуть Андрій Ярош у ваговій категорії 63 кг, Віктор Безпалько у категорії 69 кг та Микола Гринчук, який змагатиметься серед спортсменів у вазі до 74 кг.

Ще більш захоплюючими обіцяють бути поєдинки в одиночній категорії. Так у вазі 84 кг тернополянин Володимир Ізанський протистоятиме Олександру Карпову з Житомира. Важковаговик Ігор Слюсарчук з Тернополя зустрінеться з вінничанином Дмитром Лейбуком. У третьому одиночному поєдинку між собою змагатимуться два спортсмени з Івано-Франківська.

Додамо, що вхід на «Битву за честь» для вболівальників вільний. Однак, зал «Березолю»  вміщує лише 1000 місць. Тож увійти на змагання можна зі спеціальним запрошенням. Запрошення є  доступними  в «Березолі»  при вході з 9 ранку. Власне, змагальна частина стартує о 19.00.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео