На здобуття чорноволівської премії можуть претендувати яскраві журналісти

Держкомтелерадіо оголошує черговий прийом на здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу у галузі журналістики. Конкурсні роботи можна подавати до 10 серпня ц.р.

До дня народження видатного громадського та політичного діяча В’ячеслава Чорновола – 24 грудня, починаючи з 2004 року, відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 27.06.03 р. № 979 «Про премію імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу у галузі журналістики» (із змінами) щорічно присуджується премія у розмірі 5 тис. гривень за рахунок коштів, передбачених на ці цілі у державному бюджеті Державному комітету телебачення і радіомовлення України.

На здобуття премії приймаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства. Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення на здобуття премії. За рішенням комітету книги до розгляду не приймаються.

Можуть бути висунуті роботи окремих осіб і творчих колективів у складі не більше п’яти осіб.

Заявки слід надсилати на адресу: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України, тел./факс (044) 279-51-56.

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео