Тернополяни відстоюватимуть честь України на Європейських іграх

Боксер Віктор Петров-молодший та борець вільного стилю Тарас Маркович представлятимуть Тернопілля у складі збірної України на перших Європейських іграх.

У рамках перших Євро-ігор, що з 12 до 28 червня триватимуть у столиці Азербайджану Баку, змагатимуться понад 6 тисяч спортсменів з 50 європейських держав. Впродовж змагань спортсмени розіграють 253 комплекти нагород у 20-ти видах спорту. Українські спортсмени будуть представлені у 19 видах програми.

Серед борців вільного стилю у ваговій категорії 57 кг змагатиметься вихованець тернопільської комплексної спортшколи №1 Тарас Маркович. Юнак є майстром спорту України і бронзовим призером чемпіонату Європи з вільної боротьби серед юніорів. Тренує борця Олег Жирій, інформує «20 хвилин».

Величезні сподівання на успіх покладають на боксера Віктора Петрова з Микулинців. Наш земляк є майстром спорту Міжнародного класу, чемпіоном Європи та призером чемпіонату світу. Нещодавно Віктор Петров став володарем Кубка України з боксу у Миколаєві, виступивши у ваговій категорії 64 кг.

До слова, цими днями Віктор Петров проводить активну підготовку до Європейських ігор. Нещодавно він пройшов тренувальні збори у Тисовці. А 29 травня стартував заключний збір перед виїздом у Баку, що відбувається поблизу Києва. Триватиме підготовка спортсмена до 9-го червня.

Вибір читачів за тиждень

Відео