Найманий працівник зарізав жителя Кременеччини, щоб не віддавати вкрадені гроші

У вчиненні вбивства співробітники Кременецького райвідділу міліції підозрюють 21-річного жителя одного із сіл району.

Про зникнення чоловіка, батька трьох дітей, правоохоронців пізно ввечері 28 травня повідомила дружина.

- Жінка розповіла, що близько 16 години її чоловік пішов з дому і більше не виходив на зв’язок, - розповів начальник Кременецького райвідділу міліції Володимир Галевич. - Почали детально оглядати домогосподарство. 36-річного господаря знайшли мертвим в оглядовій ямі його гаража. На тілі було до десятка ножових поранень…

У жорстокому вбивстві міліціонери запідозрили хлопця, якого загиблий найняв на роботу із сусіднього села. З’ясувалося, що рік тому житель Дунаєва  організував власну справу з ремонту автомобілів. Майстерню обладнав на території домогосподарства, у гаражі. За помічника взяв 21-річного молодика. Якось хлопець підгледів, де господар зберігає гроші, і викрав понад дві тисячі доларів.

Виявивши зникнення, чоловік став вимагати повернення коштів. Крадій пішов на нього з ножем. Коли потерпілий перестав подавати ознаки життя, заховав тіло в оглядову яму.

Звістка про вбивство 36-річного чоловіка шокувала все село. Загиблого односельці знали як хорошу людину, порядного сім’янина, турботливого батька.

Його кривдник, згідно рішення суду, зараз під вартою. Слідчі оголосили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 ККУ – умисне вбивство. За вчинене йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео