Неповнолітня тернополянка винесла з хати все батьківське добро

Відводячи «нещастя» від сім’ї, 15-річна дівчинка винесла з дому  золото і гроші на 100 тисяч гривень. 

За словами потерпілої, вона поверталася додому, коли до неї підійшла молода жінка. Незнайомка одразу почала залякувати дівчинку, говорити про різні біди, які можуть трапитися у її сім’ї. Далі запропонувала свою допомогу. Мовляв ситуації можна зарадити, потрібно лише принести з дому золото, гроші та провести над ними обряд «очищення». «Рятівниця» все говорила і говорила, не даючи змогу дитині отямитися. В цей час до них підійшла ще одна  жінка, яка підіграла шахрайці.

Зрештою, одурманена дівчина пішла додому і винесла звідти гроші та золоті вироби. Усе склала у сумку й віддала незнайомкам, які обіцяли провести обряд «очищення над речами». Після цього зловмисниці безслідно зникли.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 190 ККУ – шахрайство. Зловмисниць розшукують.

Придивіться уважно до фотороботів шахрайок, складених зі слів потерпілої.

Кому що-небудь відомо про розшукуваних, телефонуйте у Тернополі за номерами: 27-11-70, 27-12-58, 102, моб.тел. 096-39-18-887.

Міліція вкотре звертається до громадян бути пильними при спілкуванні з незнайомцями. Уникайте будь-яких контактів з особами, які хочуть яким-небудь чином привернути вашу увагу. У жодному разі не дивіться їм в очі та не ведіться на їх пропозиції поворожити або зняти порчу, радять у СЗГ УМВС України в Тернопільській області.

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео