У Тернополі - «Кубок преси» пам’яті Володимира Кузика

Цьогорічний футбольний турнір відбувся на спортивному майданчику біля міського стадіону.

Такі змагання проводяться вже всьоме, а цього року носять ім’я Володимира Кузика – талановитого тернопільського журналіста, любителя футболу, який помер в січні минулого року від важкої хвороби.

У змаганнях взяли участь 6 команд Тернополя - представники Тернопільської обласної та міської рад, Державної казначейської служби в Тернополі, Державної фіскальної служби, підприємства «Тернопільтеплокомуненерго» та збірна журналістів «Кореспондент».

У фінал вийшли команди міськради і податкової інспекції, яка й отримала перехідний «Кубок преси» пам’яті Володимира Кузика. Друге та третє місце посіли команда міської ради та представники казначейства відповідно.

А ще в рамках турніру нагородили кращого воротаря, яким став Олександр Нірода з міської ради, а також кращого нападника – журналіста Василя Дригуша.

Найкращим гравцем став податківець Анатолій Василько, а найкращим захисником – Віктор Довгань. Журналіст Денис Лучка отримав спеціальну нагороду – «Зірка тернопільського футболу».

Повболівати і вшанувати пам’ять Володимира Кузика прийшли і тернопільські високопосадовці, і прості тернополяни, а також вдова Світлана.

Соломія БОЙКО.

Фото автора.

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео