Ділові підсумки дня: 10 червня

МВФ готовий фінансувати Україну й без реструктуризації кредитів, грошова маса зменшилася, початок приватизації ОПЗ заплановано на наступний тиждень, Нацбанк продовжив «кредитні канікули», згорілу нафтобазу під Києвом побудовано незаконно.

МВФ готовий дати Україні грошей і без угоди з кредиторами

Міжнародний валютний фонд буде готовий і далі фінансувати український уряд навіть у разі відсутності угоди з кредиторами, дав зрозуміти перший заступник директора-розпорядника Фонду Девід Ліптон

Грошова маса зменшилася на 1,3%

У травні грошова маса зменшилася на 1,3%, або на 8,7 млрд гривень із 976,3 млрд гривень на 1 травня до 967,6 млрд гривень на 1 червня 2015 року, повідомляє Нацбанк.

Приватизація ОПЗ розпочнеться наступного тижня

Фонд держмайна України розпочне процедуру приватизації Одеського припортового заводу наступного тижні, повідомив глава ФДМ Ігор Білоус.

НБУ продовжив кредити для підтримки ліквідності на 5 років

Кінцевий термін повернення кредитів для підтримки ліквідності під програми фінансового оздоровлення і кредитів для збереження ліквідності банків продовжено до 10 червня 2020 року, повідомили у НБУ.

МВС підозрює БРСМ у виготовленні фальсифікату

Згорілий комплекс споруд для зберігання, перевантаження, відпускання нафти й нафтопродуктів компанії «БРСМ-Нафта» було побудовано без оформлення дозвільних документів, і він не вводився в експлуатацію належним чином, повідомили у МВС.

forbes.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео