Розвінчувач міфів Кремля презентував у Тернополі нову книгу

«Ми все ж таки б’ємо. І тоді били, і зараз б’ємо».

Український письменник і дослідник історії Володимир Білінський презентував у книгарні «Дім книги» нову літературну працю з ряду своїх історичних досліджень. У книзі «Україна-Русь» автор на основі історичних документів, літописів, спогадів мандрівників, досліджень сучасних археологів, істориків доводить неперервність розвитку українського етносу, починаючи від VІ тисячоліття до нашої ери, Трипільської культури, а потім Зарубинецької, Черняхівської, Київської культур, а також розповідає чимало невідомих раніше фактів з історії України-Русі.

Володимир Білінський невтомно ділився своїми здогадками, знахідками та планами на майбутнє і обіцяв завітати в Тернопіль з новими творами.

«Нас завжди старалися якимось чином принизити, зробити безбатченками, показати, що ми не відстоювали своєї держави. А Путін, коли починав війну в Криму і на Донбасі, думав, що він повторить цей задум, але бачите - українці не такі вже й нерозсудливі, як росіяни пишуть і писали. Ми все ж таки б’ємо. І тоді били, і зараз б’ємо», - коротко підсумував Володимир Броніславович.

Соломія БОЙКО.

Фото автора.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео