Аджарія знову запрошує тернополян на відпочинок

Про готовність прийняти влітку на реабілітацію членів сімей військових, в першу чергу дітей, повідомив у листі очільника Тернопільської облради Василя Хомінця голова Верховної ради Аджарії Автанділ Беридзе.

На лист—подяку Василя Хомінця за теплий прийом наших воїнів у Чакві неподалік Батумі керівник парламенту Аджарії надіслав слова вдячності.

«Грузія на собі відчула жахіття війни на шляху боротьби за демократію, тому нам дуже приємно, якщо ми змогли внести бодай маленьку частку в справу щодо реабілітації постраждалих у війні військовослужбовців, – йдеться у листі.-  Історично Україна була, є і буде важливим стратегічним партнером Грузії. Впевнений, що історична дружба між Україною та Грузією ще більше поглибиться. Ми готові влітку прийняти на реабілітацію членів сімей військових – в першу чергу дітей, а також літніх, але у майбутньому плануємо і самих військовослужбовців. Єдність і прагнення до перемоги українського народу будуть увічнені успіхом, і в цій битві саме український народ буде переможцем».

 

Вибір читачів за тиждень

Відео