Ділові підсумки дня: 12 червня

Доля другого траншу МВФ вирішиться в липні, банк Жеваго отримав новий стабкредит, згоріла нафтобаза належала Ставицькому, Абромавічус підрахував збитки держпідприємств, у СБУ звільнено відповідальних за боротьбу з корупцією.

Україна очікує рішення МВФ щодо другого траншу в липні

Україна розраховує на позитивне рішення ради директорів Міжнародного валютного фонду про виділення другого траншу кредиту розширеного фінансування EFF в липні й має прийняти до цього строку необхідні законопроекти й виконати всі інші попередні умови, заявив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.

Гонтарева виділила банку Жеваго новий стабкредит

Національний банк України надав банку «Фінанси та Кредит» стабілізаційний кредит на суму 750 млн грн терміном на два роки для забезпечення своєчасного виконання ним зобов’язань перед вкладниками – фізичними особами.

Згоріла нафтобаза належала Ставицькому

Нафтобаза та АЗС «БРСМ-Нафта» належали екс-міністру енергетики та вугільної промисловості України Едуарду Ставицькому, заявив глава СБУ Валентин Наливайченко.

Збитки держпідприємств за рік перевищили 100 млрд гривень

2014 року збитки державних підприємств в Україні перевищили 100 млрд грн, повідомив міністр економічного розвитку й торгівлі Айварас Абромавічус.

У СБУ звільнено всіх керівників управління з боротьби з корупцією

У п’ятницю було звільнено все керівництво Головного управління з боротьби з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ.

forbes.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео