Школярка з Тернопільщини – у трійці переможців конкурсу на оригінальне виконання гімну України (Відео)

10-річна Галинка Вакуленко із Більче-Золотого Борщівського району стала переможцем конкурсу «Патріотична весна» на найбільш оригінальне виконання гімну України, який відбувся в рамках національного проекту «Ми – українці!».

Взяти участь у конкурсі мали можливість батьки й вихованці дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей з усієї України, тому претендентів на перемогу було чимало.

Галинка здобула почесне третє місце серед усіх конкурсантів. Тендітна дівчинка у військовій формі та важкій металевій касці, з-під якої зворушливо виглядав віночок із квітів та стрічок в тонах українського прапора, виконала національний гімн на фоні трагічних подій Євромайдану.

Нагородження переможців відбулося у Києві у День захисту дітей. За свій вокальний талант, патріотизм, зворушливість виконання, щирість та відвертість емоцій Галя отримала диплом ІІІ ступеня та грошову винагороду. Дівчинка вперше побачила столицю України, познайомилася з дружиною Президента України Мариною Порошенко, членами журі, телеведучою Дашею Малаховою, іншими конкурсантами.

Досягти такого успіху дівчині вдалося завдяки підтримці прийомних батьків Лесі та Володимира Равлюків, які постійно намагаються розвивати та вдосконалювати творчі здібності талановитої дитини. Галя не лише гарно співає, а й танцює, грає на фортепіано в Більче-Золотецькій школі естетичного виховання.

Бажаємо талановитій школярці нових перемог!


 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео