Тернопільських студентів нагородили за найкращі туристичні проекти

У Тернопільській ОДА нагородили переможців конкурсу «Відкрий для себе Тернопілля».

У конкурсі взяли участь 12 студентів та учнів навчальних закладів області: ТНЕУ, ТНПУ ім. В.Гнатюка, Галицького коледжу ім. В. Чорновола, ТВПУ сфери послуг та туризму, що здобувають фахову туристичну освіту.

Серед них обрали 5 переможців в таких номінаціях: культурно-пізнавальний, спортивно-оздоровчий, релігійний, екологічний (сільський зелений) та подієвий туристичні продукти. Окрім цього, ще одну ідею організатори відзначили за креативність.

- Завдяки цьому конкурсу ми хотіли знайти нові ідеї серед студентської та учнівської молоді для розвитку туристичної галузі Тернопілля, - каже заступник директора департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму обладміністрації Назар Яворський. - Ідеї дуже хороші, і коли практики їх доопрацюють, деякі з них можна втілювати в життя найближчим часом.

За активну участь у конкурсі всім його учасникам оголосили подяку, а авторів кращих туристичних маршрутів відзначать дипломами і подарунками.

Як зазначив пан Яворський, зараз провели конкурс лише для студентів та учнів, а восени департамент планує проведення масштабнішого конкурсу, у якому зможуть взяти участь усі верстви населення.

Юлія НІКІТІНА.

Фото автора.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео