Чубилися, виламували двері і порскали з балончиків. Так у Тернополі ділять будівельну фірму

Колишні працівники нині намагались захопити приміщення ТОВ “Домобудівник” у Тернополі.  В приміщенні та поблизу нього шарпались, порскали з газових балончиків, виламували двері і трощили замки.

Головний міліціонер області Олександр Богомол, каже, що до вирішення спору в суді займе нейтральну позицію та буде охороняти громадський порядок.

– В Тернополі на диво не все поділили. Протягом тижня гаряче навколо ТОВ “Домобудівник”, що знаходиться по вул. Лозовецькій. Конфлікт виник ще в березні місяці, коли дві групи людей почали стверджувати, що мають контрольну частку підприємства та звинувачували опонентів у фальшуванні результатів зборів учасників. За цим фактом було порушено кримінальне провадження, слідчі намагались розібратись у правоті, – каже Олександр Богомол.

Згодом сторони вдались до більш рішучих дій, а сьогодні не поділили адміністративну будівлю. Розбірки закінчились штурханами та виламаними дверима.

- При виїзді на місце мені вдалось домовитись про те, що підприємство не зупиниться та люди зможуть зайти на робочі місця. А опонентів прошу перейти до цивільного вирішення проблеми. Міліція до вирішення спору в суді займе нейтральну позицію та буде охороняти громадський порядок. Прошу гарячі голови охолонути та допомогти міліції забезпечити порядок. Всі прояви насильства будуть належним чином розслідувані.

Джерело: Доба

 

Вибір читачів за тиждень

Відео