Зупинимо війну разом

Захід громадянської освіти під такою промовистою назвою проходитиме 22 червня з 16.00 до 20.00 години, біля Лановецького районного будинку культури.

Його організатори Лановецька райорганізація Конгресу Українських Націоналістів та місцева ініціативна група «Естафета поколінь» винесуть на суд жителів райцентру цілу низку нестандартних підходів. щодо розв’язання найболючіших проблем сучасності. Усі бажаючі зможуть взяти участь у громадській експертизі, за підсумками якої буде сформульовано комплекс прогресивних громадських ініціатив антивоєнного спрямування, а також визначено орієнтири ефективного проведення на Тернопіллі територіальної реформи.

До організаторів уже приєдналися дирекція Лановецької музичної школи, районної бібліотеки для дітей, профспілковий комітет районної лікарні. У ході заходу відбудеться обмін досвідом кількох місцевих ініціативних груп, що досягли помітних успіхів у боротьбі із конгломератом місцевих чиновників та воротилами тіньового капіталу. А ще звучатиме сатира і громадянська поезія у виконанні активних учасників медіа-фестивалів «Гарячі припарки» та «Волинські гостини».

Вибір читачів за тиждень

Відео