На Тернопіллі дітям видають талони здоров’я

Триває «Олімпійське літо».

Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” та Національний Олімпійського комітет України розпочали проведення всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей “Олімпійське літо”, які відбуватимуться до 31 серпня на стадіонах, спортивних майданчиках, в літніх оздоровчих таборах та місцях масового відпочинку населення.
На Тернопільщині їх проведення організовує департамент сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації, обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” та обласне відділення НОК України. Спортивно-масові заходи проходитимуть в оздоровчих таборах краю протягом трьох табірних змін.
Цьогоріч “Олімпійське літо” розпочалось у дитячому оздоровчому закладі “Промінь” села Долина Теребовлянського району. Там спортивно-масові заходи для дітей, які приїхали на відпочинок до табору, присвятили І Європейським іграм 2015 року в Баку (Азербайджан). Кожен загін дав назву своїй команді: “Драйвові дівчата”, “Отамани”, “Мажори”, “Юні орли”, “Світлячки” та “Сімейка”. Змагались діти на восьми спортивних “станціях”: оббігали фішки на швидкість, стрибали на скакалках, вправлялись в імпровізованому “боулінгу”, кидали мішечки в  горизонтальну ціль та попадали в гімнастичне коло спеціальними тарілочками “фрізбі”, виконували ведення футбольного м’яча навколо фішок, змагались у “човниковому бігу”.
За активну участь у естафетах діти отримували “талони здоров’я”, які після закінчення змагань обмінювали на призи та відзнаки від обласного Центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, ТОВ Видавництва “Школярик” та обласного відділення НОК України.
Джерело: Спорт Тернопільщини

Вибір читачів за тиждень

Відео