Шевченко тоне сам і тягне за собою Яценюка (Відео)

Опальний міністр екології Ігор Шевченко звернувся до народу України з приводу втручання прем’єр-міністра Арсенія Яценюка у його особисте життя. Звернення оприлюднене у мережі youtube.com.

Також Шевченко попросив генпрокурора Шокіна перевірити звинувачення в корупції, які лунають на його адресу.

«Зі свого боку готовий повністю сприяти проведенню зазначеної перевірки і надати всю необхідну інформацію та пояснення», — пише Шевченко у своєму зверненні до Шокіна.

На сторінці у Facebook міністр запевнив громадськість у своїй чесності. «Я не боюся ніяких перевірок, тому що я точно знаю, що не порушував законів і моя совість чиста», - написав він.
Раніше Ляшко заявив, що на початку червня Шевченко здійснив переліт з Ніцци (Франція) в Київ, скориставшись чартерним літаком бізнесмена і народного депутата (члена депутатської групи «Воля Народу») Олександра Онищенка.
Пізніше прем'єр-міністр Арсеній Яценюк відчитав Шевченка за те, що той не був на місці пожежі на нафтобазі «БРСМ-Нафта» під Києвом.
Напередодні стало відомо, що Яценюк просить «Батьківщину» ініціювати звільнення міністра екології Ігоря Шевченка (детальніше).

Вибір читачів за тиждень

Відео