Сьогодні у Тернополі презентують програму Фонду Богдана Гаврилишина

24 червня в Тернополі відбудеться презентація програми «Молодь змінить Україну» від Фонду Богдана Гаврилишина, яка спрямована на підтримку активної, професійної, патріотичної молоді, що хоче трансформувати Україну в майбутньому.

Під час презентації тернополянам розкажуть про новий набір на 2016 рік, унікальність даної програми, особливості проходження співбесіди у Фонді, повідомляє прес-служба ТМР.

Програма розрахована на молодь віком 20-35 років, яка вільно володіє англійською мовою. У рамках програми відбудеться поїздка команди молодих українців у одну з 6 європейський країн (Австрія, Польща, Німеччина, Норвегія, Швеція та Швейцарія) для вивчення їхнього досвіду і подальшого ефективного втілення в Україні. А під час співбесіди учасники поспілкуються з послом однієї із перелічених країн.

Спікер – координатор програми Роман Мельник. Перша презентація відбудеться о 16 год. у сесійній залі Тернопільської міської ради, друга - о 18 год. в приміщенні МГО «Файне місто», проспект Степана Бандери, 15. 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео