Кіно просто неба – «фішка» тернопільських святкувань

«Крутитимуть» аж у трьох місцях.

На День молоді і День Конституції України тернополян очікує насичена програма. Родзинкою свят стануть кінопокази одразу в трьох локаціях. 
у парку ім. Т. Шевченка ГО "Молодіжне об’єднання "Файне місто" у рамках проекту "Кіно під зорями" покаже фільм "Сильніше за зброю". Презентація кінострічки - 27 червня о 22:30 на літньому майданчику. Це перший повнометражний документальний фільм групи "Вавилон 13", який описує події Революції гідності, а також історії бійців української армії на східному фронті. Сеанс - безкоштовний.
Цілу ніч "крутитимуть" кіно у Бункермузі. У ніч з 27 на 28 червня у арт-барі відбудеться унікальний фестиваль сучасного українського короткометражного кіно “Відкрита ніч - Дубль 18». Це захід, покликаний відкривати нові українські імена у галузі кінематографу та телевізійного виробництва, об’єднувати творчу молодь. 18-ий рік поспіль пошановувачі кіно зберуться, щоб насолодитися новим українським кіно. Побачити фільми фестивалю одночасно з тернополянами зможуть глядачі понад 30 українських міст, а також Європи та Канади. Для тернополян - вхід на кінофестиваль безкоштовний. Однак напередодні потрібно пройти обов'язкову  реєстрацію на захід: http://bit.ly/opennight2015
Також кіно буде на міському пляжі Тернополя. У рамках фестивалю "Студентська республіка 2015", який пройде з 26 по 28 червня,  на "дальньому" пляжі для тернополян виступить гурт "LOS COLORADOS", покажуть кіно просто неба, пройде Open Air-вечірка із dj Sensay та багато іншого.

Наталя ЛУКІВ.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео