На Тернопіллі відремонтують дороги до туристичних «родзинок»

У переліку  – оновлення дороги до хутора Лози на Бережанщині та села Антонівці на Шумщині.

Відповідне рішення про будівництво, реконструкцію та ремонт автомобільних доріг ухвалили депутати під час засідання 52 сесії Тернопільської облради. Відповідно до проекту ремонтуватимуть дороги за рахунок залишку коштів обласного бюджету від збору за першу реєстрацію транспортного засобу станом на 1 січня 2015 року.

Депутати довго дискутували, які вулиці та відрізки автомобільний доріг варто оновити у першу чергу.

За кожен об’єкт депутати голосували окремо. Та врешті прийняли рішення «Про затвердження переліку об’єктів загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах, видатки на які будуть проводитися у 2015 році за рахунок залишку коштів обласного бюджету від збору за першу реєстрацію транспортного засобу, що склався станом на 01 січня 2015 року».

До переліку об’єктів, крім доріг до хутора Лози на Бережанщині та села Антонівці на Шумщині, увійшли: вулиця Заболотівка (під’їзд до печери «Кришталева»), вул. Зелена у селі Гнилиці Підволочиського району, вул. Мирна у селі Чернилівка Підволочиського району, вул. Міцкевича у смт. Залізці Тернопільського району, вул. Східна та Центральна у с. Городище Зборівського району, вул. Іванівка, Вербова, Героя України І.Костенка с. Зубрець Бучацького району, певні ділянки між селами Жовнівка-Коржова та Підгайці-Шумляни, автомобільна дорога Озерна-Городище, дорога місцевого значення Андрушівка-Стіжок тощо. Також відремонтують вулицю Гоголя у Чорткові.

Замовниками робіт є комунальне підприємство Тернопільської обласної ради «Архбудсервіс» та Служба автомобільних доріг у Тернопільській області.

Наталя ЛУКІВ.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео