Для тернопільського подружжя інвалідів облаштували пандус

Зручність для неповносправних людей з’явилася у будинку за адресою просп. С. Бандери, 94. Тут також зробили ремонт входу у під’їзд (пошпакльовано, побілено та пофарбовано), відремонтовано дашок.
Пандус облаштовано для подружжя, що мешкає на восьмому поверсі будинку. І чоловік, і дружина пересуваються за допомогою інвалідних візків.

Історія знайомства та їхнього одруження надзвичайно зворушлива: Ольга Гавриліна з дитинства прикута до інвалідного візка. Перший шлюб її був нетривалим, та, попри застереження медиків, вона все-таки зважилася народити сина Володимира, якому зараз 22 роки. У цей час за кілька тисяч кілометрів, у російському Мурманську, вчився жити заново Олександр. Після ДТП лікарі майже не давали йому шансів на життя. Але він вижив, пересів на інвалідний візок. Українка і росіянин випадково знайшли одне одного в інтернеті, у соцмережі, спілкувалися протягом трьох років майже щодня. А нещодавно одружилися у тернопільському РАЦСі, повідомили в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео