У тернопільських журналістів є можливість підзаробити, причому – не на виборах

В Україні стартує конкурс для школярів і студентів, які мріють про сильну і незалежну країну і хочуть долучитися до створення новинних сюжетів. Група StarLightMedia оголошує проведення серії «журналістських розслідувань» на тему: «Тепло у моєму домі. Секретні матеріали» щодо дій співвласників багатоповерхівок для збереження й обліку енергії в будинку.

Учасники конкурсу мають зняти сюжет у жанрі «журналістське розслідування» за наступними номінаціями:

1. Тепло у моєму домі. Порахуємо витрати тепла. Лічильник/регулятор тепла в будинку.

2. Мій дім - моя фортеця! Хто насправді керує будинком.

3. Тепла шуба для мого дому. Замовляємо утеплення будинку.

Переможцям у кожній з номінацій буде надана можливість поринути у світ великого телебачення та поряд із професійними телевізійниками Нового каналу або СТБ залучитися до процесів створення новинних сюжетів, журналістських розслідувань та розважальних шоу. Або на вибір взяти приз грошима.

Правила конкурсу викладені на сторінці «Свого тепла» http://svoeteplo.org/konkurs-teplo-u-moyemu-domi/.             

Роботи прийматимуться з 25 травня до 1 жовтня 2015 року. Представлені на конкурс роботи будуть оцінюватися професійними телевізійниками та фахівцями з енергоефективності.

«Цей конкурс надає шанс для  молодих творчих людей змінити світ навколо та реалізувати нарешті мрію країни про енергетичну незалежність. Адже 78% енергоресурсів в Україні споживаються містами, а житловий сектор, а саме мешканці в багатоповерхівках разом можуть зекономити найбільше. Маємо зробити найважливіше-змінити звичку споживання енергії. І в цьому проекті активна молодь вперше покаже, як за допомогою найкращих світових практик, ми можемо  трансформувати наше життя починаючи з нашого будинку», - підкреслила заступник керівника Проекту «Енергоефективність у житловому секторі в Україні», що впроваджується IFC, членом Групи Світового Банку Софія Лінн, член журі. 

Фінал конкурсу пройде в Києві у грудні 2015 року. Фіналісти будуть запрошені до Києва на перегляд кращих робіт та церемонію нагородження переможців.

Група StarLightMedia - найбільша медіагрупа країни, вона включає телеканали СТБ, Новий, ICTV, M1, M2, QTV та ще 9 компаній, об'єднаних навколо створення емоційного, якісного відеоконтенту.

Прес-служба StarLightMedia. 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео