Відвідати Європу і не стратитись – це реально (відео)

Більшості тернополян відпочинок у Європі цього року (як і в минулі) не світить. У турагенціях хороший тур коштує до 700 доларів, щось простіше пропонують за 300 $, але побачити за ці гроші можна лише найближчих сусідів - Польщу, Словаччину, і, якщо поталанить, - частинку прикордонної Чехії.

І все ж відпочити дешево і красиво можна. Трохи погугливши, знайдемо купу цікавої інформації про те, як зекономити на дорозі, проживанні і харчуванні у невідомій країні.

Почути, яким чином за добу проживання у Римі вкластися у 5 євро, відвідати чотири країни Європи, заплативши за дорогу лише 1200 грн., можна було на тренінгу у coworking-open office EVOLUTION. Учасникам тренінгу цього разу розповіли, як зекономити на подорожах Європою від €100 і більше.

Активний турист Максим Федорович розповів про усі плюси та мінуси подорожей, поділився враженнями і порадами про те, як варто подорожувати безпечно, комфортно і дешево. "Готуйтесь до подорожей швидше, бронюйте квитки дешевше та насолоджуйтесь яскравими моментами мандрівки" – такі рекомендації дає досвідчений турист.

Детальніше про усі можливості бюджетних подорожей - у відео. 
 

Оксана СЛОБОДЯН.

Фото, відео – автора.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео