За логотип «100 кращих товарів України» поборються 55 підприємств Тернопілля

Завершився підготовчий етап Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» у 2015 році. У конкурсі взяли участь 55 підприємств області.

Про це повідомили на засіданні регіональної конкурсної комісії.

Усі підприємства, які подають заявку на участь, проходять експертну комісію. У конкурсі окремо змагаються малі (до 50 чоловік), середні (50 – 250 чоловік) та великі підприємства.

«Усі підприємства пройшли експертну комісію, 5 із них ми оцінили у максимальну кількість балів, - зазначила провідний фахівець з питань запобігання та виявлення корупції ДП «Тернопільстандартметрологія» - відповідальний секретар Регіональної конкурсної комісії Ольга Сернецька. – До уваги брали показники якості продукції, її властивості, використання регіональних ресурсів та матеріалів».

Під час регіонального етапу проведуть оцінювання та визначення переможців, які братимуть участь у загальнодержавному етапі.

«Участь у такому конкурсі сприяє поліпшенню якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції, впровадженню на підприємствах сучасних методів управління якістю та задоволенню потреб і очікувань споживачів, - додав перший заступник голови ОДА Іван Крисак. – Нагородження підприємств-учасників регіонального етапу проведемо під час візиту представників Трейд-клубу, які водночас ознайомляться з продукцією під час виставки».

Вибір читачів за тиждень

Відео