“Наші хлопці перекрили в Мукачевому канали контрабандистів”, – тернопільський кіборг Богема

У «Правому секторі» події у Мукачевому пов’язують з тим, що вони перекрили шляхи контрабанди. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна заявив спікер ДУК “Правий сектор” Андрій Шараскін.

“Бійці “Правого сектора” першого запасного батальйону вже тривалий час блокують роботу контрабандистів. У зв’язку з цим неодноразово отримували погрози. Після того, як вони на митниці почали контролювати і не допускати провезення контрабанди, вчора була нарада з цього приводу. І їм місцеві бандити, які прикриваються Михайлом Ланьо (нардеп.-ред), “набили зустріч” в комплексі “Антарес” на 12:00 сьогоднішнього дня. Там хлопці відразу повідомили, що, крім бандитів, були і місцеві міліціонери. Після вимоги до наших хлопців здати зброю минуло кілька секунд, і по них відкрили залп з великокаліберного кулемета. І намагалися відразу всіх знищити”, – сказав Шараскін (Богема).

Андрій Шараскін підкреслив, що дана ситуація сталася після того, як представники ПС перекрили контрабанду. “Все це відбулося після того, як наші побратими перекрили шлях контрабанди. Після цього їх намагаються знищити фізично”, – сказав представник ПС.
Джерело: patrioty.org.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео