Родинам бійців допомагатимуть солдатські матері

Безкоштовні допомогу і консультації психолога, психотерапевта, юриста, медиків для членів родин учасників бойових дій на Сході надають в Центрі підтримки сім’ї „Тепло родини”. Організувала його організація солдатських матерів Тернопільщини.

- З нами співпрацюють фахівці, які можуть допомогти порадами, консультаціями, - розповідає голова організації солдатських матерів Людмила Дуда. – З лікарів з нами погодилися співпрацювати кардіолог, окуліст, гомеопат. Також в нас можна отримати підтримку інших учасників проекту і спілкування з людьми, які розуміють проблеми членів родин наших бійців – це психолог, психотерапевт, юрист. Тож запрошуємо до співпраці й інших фахівців, які можуть допомагати родинам. Крім того, ми займаємося соціально-правовим захистом військовослужбовців – допомагаємо з отриманням документів, опікуємося новобранцями, які зазнали дідівщини, чи мають інші проблеми в військових частинах.

Також члени родин можуть взяти участь в творчій майстерні для дітей та дорослих, де навчать плести обереги, виготовляти квіти та інші вироби.

- Наразі ми ще не маємо свого приміщення, наша спілка лише зараз відновила свою діяльність, тож люди, яким потрібна допомога, приходять в офіси тих спеціалістів, які зголосилися безкоштовно надавати допомогу в нашому Центрі, - каже пані Людмила.

В організацію солдатських матерів Тернопільщини можна звертатися за телефонами: 097-774-66-86, 099-328-59-64.

Джерело: te.20minut.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео