Через Тернопіль до Одеси курсує додатковий поїзд

Для задоволення попиту на пасажирські перевезення у південному напрямку «Укрзалізниця» призначила додатковий поїзд №238/237 Львів – Одеса. Він почав курсувати з 10 липня і їздитиме по 30 серпня цього року.

Мандрівників, які хочуть відвідати цього літа Одесу, стає дедалі більше, а залізничники, в свою чергу, намагаються допомогти всім охочим зручно й недорого дістатися омріяного узбережжя Чорного моря для проведення відпустки або у справах.

Додатковий поїзд №238/237 Львів – Одеса відправлятиметься зі Львова о 19 год. 06 хв., прибуватиме до Одеси о 6 год. 40 хв. Зворотно відправлення з Одеси о 18 год. 53 хв., прибуття до Львова о 8 год. 04 хв. Зупинки передбачені у Золочеві, Тернополі, Хмельницькому, Жмеринці, Вапнярці, Котовську, Роздільній.

Потяг курсуватиме зі Львова до 30 липня через день по парних числах, а з 1 по 29 серпня по непарних. Із Одеси в перший рейс він вирушить 11 липня і курсуватиме до 31 липня в цьому напрямку по непарних числах, а з 2 по 30 серпня — по парних.

Придбати квитки можна в залізничних касах і через сервіс http://booking.uz.gov.ua/. Тут же можна уточнити інформацію про наявність вільних місць у поїзді, вартість проїзду та час відправлення.

Джерело: Вільне життя плюс

Вибір читачів за тиждень

Відео