Жителі Чорткова подякували владі за «авеню»

Люди, які живуть на вулиці Монастирській, вирішили розповісти про свою проблемну дорогу. Жителі скаржаться, що їх обманув міський голова і забудовник.

Вулиця Монастирська, що веде до новобудов, постраждала, мабуть, найбільше з усіх вулиць міста, обабіч яких коли-небудь велось будівництво, - йдеться у зверненні чортківчан, опублікованому на сайті  news.chortkiv.net.ua. Добило вулицю зведення будинку № 22 А. Здавалось, що після цього забудовник в особі п. Нікітіної чи міська влада в особі голови міста п. Вербіцького мали б поремонтувати дорогу, бо вона нагадує таку, наче по ній гатили сепаратисти або видобували бурштин браконьєри.

На жаль, Іван киває на Петра, а Петро на Івана. Нікому нема діла до нашої біди.

Нас, мешканців, кинули напризволяще. Час іде, як і дощі, які щораз більше поглиблюють колії від машин, що возили вантажі на будову, і перетворюють їх у справжні рівчаки, через які годі пройти дорослим, а про дітей вже мовчимо.

Тепер люди рятуються тим, що йдуть через стадіон.

А що буде восени чи взимку? У першому випадку болото, а в другому через замети не пройдеш.

А як проїхати швидкій допомозі чи таксі?

По цій дорозі, яка має вигляд повоєнної, можуть проїхати хіба позашляховики, їм одним під силу здолати це бездоріжжя, але мешканцям будинків не по кишені така розкіш, на відміну від окремих депутатів міської ради.

Складається враження, що наша вулиця має статус замороженої проблеми.

Адже два роки тому делегація мешканців приходила до п. Вербіцького зі сподіванням, що він почує виборців. Проте марно.

Крім обіцянок, на які наш голова мастак, нічого не змінилося. За цей час можна було б не тільки полагодити вулицю, а й провести на ній світло, якби було хоч якесь відчуття відповідальності за відносний комфорт чортківчан та бажання не багато говорити, а діяти.

Міська влада, мабуть, вже готується після «виснажливої» праці до «заслуженого» літнього відпочинку десь у Європі, а потім не буде часу починати щось добре робити, бо вибори і традиційна відсутність грошей…

Отак і живемо від виборів до виборів обіцянками.

Це вже стало доброю традицією в нашому місті. Інші райцентри залишили нас плентатись у хвості, бо там при владі чесні господарі, які переймаються проблемами міста й планомірно усувають їх, а не імітатори. 

Мешканці будинків № 20-22 вулиці Монастирської

 

Вибір читачів за тиждень

Відео