Правоохоронці піймали системного домушника

Злодія, на рахунку якого близько десятка крадіжок з квартир жителів Тернополя, затримали місцеві міліціонери спільно з івано-франківськими колегами. Від зловмисника тернополяни потерпали впродовж кількох місяців.  

З одного із приватних помешкань злодій виніс три тисячі гривень і сто доларів, з іншого потягнув шістсот євро, п’ять із половиною тисяч гривень та шість найменувань ювелірних виробів. Ще двоє тернополян з вини злодія втратили п'ять тисяч гривень і триста доларів та дев’ять тисяч в українській валюті відповідно, а у жительки Тернополя після відвідин незваного гостя зникли ювелірні прикраси та вісімсот гривень.

До чужих осель крадій потрапляв, пошкодивши замки чи відваживши вхідні двері, допоки господарі були на роботі.

Завдяки клопіткій роботі правоохоронці таки вийшли на слід квартирного злодія. Це 38-річний тернополянин із чималим кримінальним минулим. За словами старшого слідчого Тернопільського міського відділу міліції Андрія Петрушевського, чоловіка раніше уже притягували до кримінальної відповідальності за крадіжки, грабежі та зберігання наркотиків. Окрім того, стало відомо, що підозрюваного у серії квартирних крадіжок у Тернополі, розшукують на Івано-Франківщині за грабіж.

Триває слідство, інформують у СЗГ УМВС України в Тернопільській області.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео