Ділові підсумки дня: 16 липня

Фонд гарантування продав неплатоспроможний банк, ArcelorMittal інвестує в Україну $1,2 млрд, Печерський суд заарештував резиденцію «Межигір’я», НБУ ліквідує банк «Київська Русь», американська компанія візьметься за будівництво LNG-терміналу в Україні.

Компанія Agro Holding купила Астра Банк за 92 млн гривень

Компанія Agro Holding (Ukraine) Limited, яка є «дочкою» інвестиційного фонду, керованого NCH Capital (США), купила неплатоспроможний Астра Банк (Київ) за 92,1 млн гривень, йдеться в повідомленні Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

ArcelorMittal обіцяє Україні $1,2 млрд інвестицій

Компанія ArcelorMittal, що володіє в Україні меткомбінатом «ArcelorMittal Кривий Ріг», має намір інвестувати в Україну найближчими роками $1,2 млрд, написав у Twitter президент України Петро Порошенко.

Суд заарештував «Межигір’я»

На майно ТОВ «Танталіт» – резиденцію «Межигір’я», Печерським районним судом Києва накладено арешт, йдеться в постанові суду.

Заарештовано майно «Центру відпочинку і здоров’я», який розташований на вул. Івана Франка, 19 і житловий будинок на вул. Івана Франка 18 «Вишгородський масив», будинок на вул. Межигірська 123-а і 100% статутного капіталу ТОВ «Танталіт» у розмірі 146,63 млн грн.

НБУ вирішив ліквідувати банк «Київська Русь»

Національний банк України ухвалив рішення відкликати ліцензію та ліквідувати банк «Київська Русь».

Відповідну постанову було прийнято 16 липня, повідомляє прес-служба Нацбанку.

Frontera почне будівництво LNG-терміналу в Україні

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк анонсував, що американська компанія Frontera Resources Corporation побудує в Україні термінал для приймання зрідженого газу.

forbes.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео