Що таке ІТ підприємництво? Зі Львова до Тернополя. (відео)

Команда спеціалістів, які розвивають та генерують ідеї у львіський IT-бізнес, провела у Тернополі майстер-клас на тему «Як перевірити життєздатність ідеї свого стартапу?». Львів'яни Максим Лисак, Михайло Думанський та Уляна Гошко ділилися досвідом того, як варто розпочинати власну справу.

Проводив майстер-клас Максим Лисак. У хлопця неабиякий досвід реалізації бізнесових проектів. Він - співзасновник бізнес-інкубатора Startup Depot, засновник Lviv Startup School, один з основних організаторів Lviv IT Arena, а також випускник програми MS in Innovations and Entrepreneurship львівської бізнес-школи УКУ.
Гості розповіли, що таке стартап, як провести валідацію ідей в технологічному стартапі; чому традиційний спосіб розробки продукту більше не працює в стартапах. Також вони давали базові поради для 1-st time founders; пояснювали, як підходити до розробки власного продукту (висування гіпотез та їх тестування), тлумачили, що таке mvp, коли і з чим іти до інвестора та про що говорити з ним.

"Постійна парадигма гнучкого руху – те, що потребує стартап сьогодні. Тестування, вихід на ринок - чи не найважливіші чинники успішного стартапу" – поділився Максим.
Поради та рекомендації стосовно успішного бізнесу - у відео.

Оксана СЛОБОДЯН.

Фото, відео – автора.

Вибір читачів за тиждень

Відео