Засуджених на Збаражчині цікавить питання повернення банківських кредитів

Банківські кредити, підтримання стосунків з дитиною, стягнення аліментів, прохання перевести у Крим – такі, зокрема, питання хвилюють громадян, які відбувають покарання в Збаразькій виправній колоній №63. З ними спілкувався прокурор Тернопільщини Олександр Мартинюк.

Під час виїзного прийому він не лише вислухав ув’язнених, а й перевірив умови, в яких вони живуть, інформує прес-служба відомства.

На кожне звернення від засуджених жінок Олександр Мартинюк надав вичерпні відповіді з роз'ясненням законодавства та рекомендаціями щодо вирішення їх проблем.

Прокурор області здійснив обхід виробничої зони виправної колонії, спальних приміщень, міжобласної спеціалізованої протитуберкульозної лікарні, амбулаторно-поліклінічного відділення, штрафних приміщень, кімнат надання короткострокових та довготривалих побачень, їдальні та харчового блоку, лазне-прального комплексу тощо. Особливу увагу Олександр Мартинюк приділив питанням дотримання конституційних прав засуджених, зокрема, щодо умов праці, матеріально-побутового та медико-санітарного їх забезпечення.

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео