Аферисти крадуть гроші у тернопільських волонтерів

Збирати гроші для бійців АТО тернопільським волонтерам стає все важче. А недавно їх ще й обманули. Недарма у народі кажуть: де тонко – там рветься.

У штаб Самооборони прийшла жінка, яка назвалась матір’ю загиблого бійця. Волонтерка Ліля Мусіхіна їй повірила, поспівчувала і дала 300 гривень. Виявилося, візитерка цинічно збрехала.

Про цей випадок Ліля Мусіхіна написала на своїй сторінці у Фейсбуці: «До нас прийшла жінка, сказала, що один її син загинув на війні – його прізвище – Булик Анатолій Анатолійович, живе вона на Дружбі, зараз забирають на війну другого сина, а чоловік – паралізований. Просила грошей на те, щоб довезти чоловіка до лікарні в Микулинці.

Знаю, що родини загиблих ми якось трохи намагаємось тримати на контролі, а тут... ну всяке буває. Дала 300 гривень, жінка миттю вискочила зі Штабу. А я почала шукати якісь контакти, чухати голову, як же ми пропустили, тим більше, що жінка сказала, що син загинув буквально тиждень тому.

Знайшла я цю родину. Виявилось – пияки і аферисти. Шукають, видурюють, прикриваються святим...

А вранці сьогодні у мене була справжня Матір загиблого Сина. Тримала, як найбільший скарб, на руках Його дочку. Я пишаюсь, що дозволила і мені хоч на часинку притулити дитятко до свого серця... І я ладна була і їй, і маленькій дівчинці цілувати руки, бо обидві вони – святі... Одна – народила Героя, друга – несе в собі часточку його душі...

Пані Булик, ви не мене надурили. Ви – низька і підла людина. Ви навіть не людина. Мені гидко з вами дихати одним повітрям. Ганьба». 

Богдан БОДЕНЧУК.

Вибір читачів за тиждень

Відео