Діти зі Сходу подякували «бандерівцям» за теплий прийом

Нещодавно на території Тернопільської області відпочивали діти із Великоновосілківського району Донецької області. А днями на адресу голови Тернопільської ОДА Степана Барни надійшов лист-подяка за сприяння в організації відпочинку.

Нагадаємо, що впродовж 5-12 липня діти з Великоновосілківського району Донецької області, перебуваючи на відпочинку на «бандерівській» Тернопільщині, переконалися, що не така вона вже й страшна, як її малюють російські ЗМІ. За дорученням Степана Барни для гостей організували різноманітні культурно-пізнавальні екскурсії, активний відпочинок, творчі програми. Зокрема, вони відвідали Почаївську лавру, Марійський Духовний Центр у с. Зарваниця, Збаразький замок, Кришталеву Печеру, що у с. Кривче Борщівського району та ін.

Здається, доннечани також набралися чогось бандерівського. Слова, які написала авторка листа Олена Олександрова, не кожен тернополянин утне: «Материнський образ України встає з полинових степів і глибинної чорноземної скиби, як барва зоріє із зажури поліських озер…»

У листі учасники поїздки подякували голові ОДА, директору департаменту у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту Віктору Мацикурі та усім тернополянам, які допомогли організувати їхню поїздку. Працівники ОДА вже хизуються листом у соцмережах.

«Приємно отримати слова вдячності:) На жаль, сьогодні це рідкість», - написав у Фейсбуці Степан Барна. - -«Намагаємось робити свою роботу добре», - додав Віктор Мацикур.

Юлія НІКІТІНА.

Фото з соцмереж.

Вибір читачів за тиждень

Відео