На дорогах Тернопільщини встановлять патріотичні біг-борди

На найбільших шляхах Тернопільщини незабаром встановлять біг-борди з інформацією про бійців, загиблих в АТО. Окрім фото і невеличкої довідки про Героя, там будуть слова вдячності родині, яка його виростила і виховала.

Про це сьогодні, 23 липня, на засіданні Ради підтримки учасників АТО повідомив голова ОДА Степан Барна.

- Жителі Тернопільщини повинні знати наших героїв, тих, хто віддав своє життя за суверенітет нашої держави, - сказав Барна. – Утім, ми не повинні висловлювати слова вдячності лише загиблим. Якщо громадські організації чи волонтери нададуть інформацію з фото інших бійців чи тих людей, які варті того, щоб їх відзначили на біг-бордах, ми розглянемо ці пропозиції.

Скільки виготовлять патріотичних плакатів, ще невідомо, адже ніхто не знає точного числа бійців, інформацію про яких врешті оприлюднять на шляхах Тернопілля.

До слова, деякі громадські активісти висловили побоювання, чи варто показувати фото вояків, які досі перебувають на передовій. Адже її можуть використати з недобрими намірами сепаратисти. Степан Барна пообіцяв цю ситуацію обдумати і зробити так, щоб ідея із встановленням біг-бордів нікому не нашкодила.

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ.

Фото із відкритих джерел.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео