Останні новини про потерпілих громадян України у Польщі

Посольство України в Республіці Польща опублікувало у Фейсбуці інформацію щодо постраждалих у вчорашній аварії українців.
За офіційною інформацією, наданою Головною повітовою комендатурою поліції в Гарволіні, станом на 24 липня 2015 р. у аварії загинуло 5 осіб (особи встановлені, родини поінформовані).
Із 47 осіб, які на момент аварії знаходились у рейсовому автобусі Долина-Варшава, в лікарнях Польщі залишається 16 осіб, з яких 4 – у важкому стані.
Консульськими посадовими особами України в Польщі забезпечено відвідання усіх постраждалих у медичних закладах, під час яких надано консульсько-правову допомогу. З рідними постраждалих встановлено безпосередній контакт та повідомлено про стан їх здоров’я. 
Генеральні консульства Республіки Польща у Львові та Луцьку надають візове сприяння родинам загиблих та постраждалих осіб з метою їх приїзду до Польщі.
Для отримання додаткової інформації родичі постраждалих громадян України внаслідок ДТП 23.07.2015 р. біля Гарволіна можуть звертатися до Консульського відділу Посольства України в Республіці Польщі за номером телефону (00 48) 698 608 837 або на цілодобову «гарячу лінію» МЗС України за номером (044) 238 16 57.

E аварії автобуса, який віз заробітчан до місця праці у Польщі, загинули й двоє жителів Тернопільщини. Їх прізвища поки невідомі.

Вибір читачів за тиждень

Відео