Польські студентки годують ровесників білим і червоним борщами

Х Міжнародні літні студентські школи у Тернопільському державному медичному університеті імені І.Горбачевського успішно реалізовують заплановану програму. Учасники заходу у конгрес-центрі навчально-оздоровчого комплексу «Червона калина» взяли активну участь у презентаціях польської та грузинської делегацій. Студенти Польщі і Грузії розповіли про свої країни, міста і вищі навчальні заклади.

Дівчата з Вроцлавського медичного університету підготували цікавий сюрприз для всіх. Вони приготували білий і червоний борщі, відтворивши кольори свого національного прапора. Дівчата розлили обидва борщі в окремі горнятка і пригощали ними всіх учасників літніх шкіл. Окрім того, вони провели конкурси на знання історії і культури Польщі, а також польських впливів і подій, пов’язаних з історією Тернополя. Обізнаність проявили студенти ТДМУ, за що отримали невеликі сувеніри від організаторів презентації.

Після цікавих презентацій молодь змагалася за призові місця з настільного тенісу і волейболу.

Попереду в учасників Х Міжнародних літніх студентських шкіл - презентація від представників медичного університету Софії, сплав по Дністру, тематичні вечори, повідомили у прес-службі медуніверситету.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео