Правильно підібраний камінь позитивно вплине на здоров’я

Вже 20 ріків поспіль в останню неділю липня працівники торгівлі відзначають своє професійне свято. Погодьтесь, в усі часи його величність Торгівля мала найважливіше значення в економічному житті світу, і нашого краю зокрема.  

Так і сьогодні. Тернопільські торгівці кажуть, що запорукою гарних взаємовідносин є повага між продавцем і покупцем.

Напередодні Дня працівника торгівлі «Терен» поспілкувався з власниками відділу біжутерії і натурального каменю у магазині «Кооператор».  Для власників торгової ятки і водночас продавців Ганни та Василя Рудиків – це не просто робота, а сімейна справа.

Десять років тому вони починали з маленького куточка і кількох видів натурального каменю. Сьогодні ж від різноманіття запропонованих прикрас і оздоблених натуральним камінням предметів побуту розбігаються очі.

«Наша торгова лавка – це родинна справа. Ми ніколи не ставимо собі за мету продати товар. Адже натуральне каміння - дуже примхлива річ. Його потрібно подавати з любов’ю та заряджати на любов», - розповідає Ганна Рудик.

Габріель Шанець говорила: «Прикраси – це те, що робить жінку жінкою». Прикраси можуть доповнити й підкреслити будь-який одяг, а інколи ці «дрібнички» створюють цілісний образ жінки.

Щодо натурального каменю, то правильна підібрана прикраса не лише доповнює образ, але й наповнює його власника особливою енергією.

«Каміння - це жива істота, яка має свою енергетику.  Прикраси можна вибирати, орієнтуючись на здоров’я, удачу, захист, кохання, імена, гороскоп. Правильно підібраний камінь позитивно вплине на ваше здоров’я. Кожен камінь має своє певне призначення у житті. Один омолоджує шкіру тіла (амазоніт і онікс), другий піднімає настрій і відганяє смуток (родоніт, рожевий кварц, гранат), третій допомагає у коханні і стосунках (авантюрин), а четвертий заспокоює і впорядковує думки (сапфір, флюорит). Кожен може знайти свій камінь, який стане вашим щасливим амулетом», - впевнена пані Ганна.

Наталя ЛУКІВ.

Фото автора. 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео