Теплоходам «намалювали» маршрути

Система спостереження за рухом громадського транспорту «Транспорт Тернополя» дещо оновилася: на мапу додали декілька нових зупинок і маршрутів. Тепер на сайті detransport.com.ua позначено не лише маршрути руху тролейбусів та маршруток, але й теплоходів. Також свої позначення отримали і причали, на яких зупиняються теплоходи. 

Про такі нововведення написав на сторінці у Facebook  тернополянин Антон Марчевський: «Тепер залишається лише попросити розробників "Де транспорту" і керівництву КП "Тернопільелектротранс" встановити GPS-трекери на теплоходи)) А що? Було би круто бачити, де зараз знаходиться теплохід, гуляючи в центрі міста. Або якщо прохолодна погода, то чи взагалі вони ходять...».

«Транспорт Тернополя» - система, яка дозволяє в режимі реального часу стежити за тим, чи далеко від потрібної вам зупинки той чи інший громадський транспорт. Запустили проект ще в 2013 році, а вже сьогодні він став доволі популярним. Є також і додаток для мобільних пристроїв, що значно популяризує систему серед містян, зокрема молоді.

Соломія ШАЛАЙ.

Вибір читачів за тиждень

Відео