Волонтерів «Схід та Захід єдині» нагородили орденами

27 липня, під час урочистих проводів чергової ротації правоохоронців Тернопілля на Донбас, відбулося нагородження волонтерів групи «Схід та Захід єдині».

Громадська організація «Спілка бійців та волонтерів АТО «Сила України» за вагомий вклад в становлення та розбудову України та волонтерську діяльність за представленням командування добровольчого батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Тернопіль» та керівництва УМВС по Тернопільській області нагородила орденом «За волонтерську діяльність «Сила України» наших колег: координатора волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Донбасі і в зоні "АТО" Едуарда Хатмулліна (нагорода буде вручена дещо пізніше, зараз Едуард перебуває в зоні бойових дій), координатора волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Тернопільщині і в Західному регіоні України Василя Конька, координатора волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Шумщині і півночі Тернопільської області Володимира Каніщева.

Нагороди вручав керівник обласної міліції, полковник Олександр Богомол. Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, проводжаючи в чергову ротацію бійців батальйону «Тернопіль», сказав багато теплих слів і на адресу особового складу, що відбуває на нелегку службу в прифронтову зону бойових дій, і, звичайно, на адресу добровільних помічників армії та правоохоронців, волонтерів нашої групи.

Рідні та близькі добровольців прийшли провести їх у нелегке відрядження. Духовенство Тернопільсько-Зборівської архиєпархії поблагословили бійців на важку дорогу і службу.

Волонтерський загал групи «Схід та Захід єдині» вітає з нагородою своїх побратимів. Віват волонтерській «гвардії і кордебаталії!», як вітали в давнину українських звитяжців, з військ славетних козацьких гетьманів.

Особовому складу батальйону «Тернопіль», що відбув на ротацію, бажаємо удачі у службі в зоні АТО.

Для усіх, хто хоче допомогти волонтерській групі «Схід та Захід єдині», подаю реквізити: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ". 47100 Тернопільська обл., м.Шумськ, вул.. Волинська 4
р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк".

Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації.

Фото автора.

Вибір читачів за тиждень

Відео